resor, övernattningar och tips

Hyra festvåning i Stockholm


skrivet den 27 aug av Tessan, klockan:12:18
Nästa år fyller vårt företag jämnt och jag har blivit ansvarig för att ordna födelsedagsbalunsen. Eftersom vi har kontor på lite olika platser är det mest logiskt att lägga festen på en central ort och vad är centralare än Stockholm? Har funderat lite på lokaler och tanken lutar åt att hyra en stilig festvåning. Gärna i ett gammalt hus från tidigt 1900-tal så vi har högt till tak och lite sjyssta takkronor och sådant lull lull. Men hur hittar man en festvåning i Stockholm. Är det någon som har något att rekommendera? Det får gärna vara väldigt centralt så att vi kan planera in lite kul aktiviteter och sedan kanske kan gå vidare ut i natten. Troligtvis hyr vi en båt under dagen för att sedan äta middag och ha allmänt trevligt i festlokalen.

Som mina medarbetare vet är jag inget fan av lekar, så folk som är som jag kan andas ut för det blir inga organiserade pinsamheter. Pinsamheterna får man helt enkelt stå för själv om man känner behov. Det serveras alkohol för att underlätta.

Men, som sagt, är det någon som har lite information om att hyra festvåning i Stockholm så mottager jag den tacksamt. Priset för hyran är sekundärt, det viktigaste är att hitta något vi kommer att trivas med.

Jag siktar högt, den här födelsedagen ska folk sent glömma! När det är dags för hundraårsjubileum kommer vi fortfarande vara svårslagna med vår 2011-fest. De som då närmar sig pensionsåldern kommer att tänka tillbaka med nostalgiglasögonen på och konstatera att festandet var bättre förr.

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed