resor, övernattningar och tips

Hotell i Göteborg


skrivet den 29 aug av Tessan, klockan:12:45
Karln ska på konsert i Göteborg med sitt grabbbgäng (gubbgäng). Det är boogierockarna ZZ Top som spelar på Scandinavium den 22:a oktober. Jag fick i uppgift, i egenskap av "reseexpert", att försöka fixa ett bra och prisvärt hotell i Göteborg. Nu hör inte Göteborg till mitt kompetensområde för hotell, det var säkert tjugo år sedan jag var där senast och det har säkert hänt en del sedan dess. Finns Esso Motorhotell fortfarande? ;)

Hotellet bör vara ganska nära Scandinavium, bör hålla god standard (de är lite bortskämda) och vara prisvärt (de är lite snåla). En rejält tilltagen hotellfrukost behöver de också. De behöver säkert också toleranta hotellgrannar också för det kommer säkert drickas en eller två öl innan konserten. Man behöver nog några öl i kroppen för att uppskatta dden musikunderhållning de valt att lyssna på. Har sökt litegrann och sett att det finns ett gäng hotell inom några hundra meter från Scandinavium. Hotel Lorensberg, Scandic Opalen och Hotel Liseberg Heden ligger alla förbannat nära. Någon som har erfarenhet av någon av dessa?

Vet inte hur mycket tryck det är på hotellplatser när ett gammalt avdankat band som ZZ Top framträder i staden, men så vitt jag har förstått kan de fortfarande dra ganska stor publik (säkert bara i Sverige, Tyskland och Japan) av någon outgrundlig anledning. Kanske är det skägget som lockar, vad vet jag.

Men om någon vet var man ska bo så vore det ju alldeles super. Det börjar nog vara dags att boka hotellnätterna nu, gissar jag.

Currently rated 1.5 by 72 people

  • Currently 1,507323/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed